Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Projectverlichting

Een LED-verlichtingsinstallatie is een efficiënte manier om meer energie te besparen en te voldoen aan de verplichtingen die gelden voor vastgoed. Sterker nog, het is dé investering met de snelste terugverdientijd (ROI) en laagste totale eigendomskosten (TCO). Toch is het overstappen op LED Verlichting geen gemakkelijke opgave. Welk budget wordt er beschikbaar gesteld? Welke partij gaat het installeren? Verdient de investering zich snel terug? Welk fabricaat past het best? Welke subsidies komen we voor in aanmerking? Vraagstukken waar we u als ondernemer graag bij ontzorgen! 

Als fabrikant hebben wij een groot aantal mogelijkheden en kunnen we praktisch iedere wens omtrent LED Verlichting in vervulling brengen. Naast ons kernassortiment bieden wij ook maatwerk aan in projecten. Van een standaard recht-toe-recht-aan plan tot Human Centric Lighting. Als ketenspeler werken we intensief samen met licht(architecten), installatiebedrijven en montagebedrijven. Samen met onze partners gaan wij voor het maximale resultaat!

Wij bieden u een geheel vrijblijvend adviestraject aan. Van een Plan van Eisen (PvE) tot aan een volledig turn-key projectaanpak, wij ontzorgen u volledig binnen het door u gestelde tijdspanne en budget! Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

 
   
 
* Verplichte velden

PRAGMALUX
✔ Ontdek onze productinnovaties en services
✔ Laat u inspireren door de laatste trends
✔ Blijf op de hoogte van beurs en evenementen

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen