Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Betaalmethoden op Pragmalux – veilig en eenvoudigOp pragmalux.com kunt u op diverse manieren betalen. Betaalt u via onze webshop? Dan gaat dat via onze partner MultiSafePay. En natuurlijk is betalen bij ledlichtdirect.nl gegarandeerd veilig! Wij nemen de veiligheid van onze website en onze betaalprocessen zeer serieus. Zodra u uw bestelling wilt gaan afrekenen, maken we gebruik van een internetbeveiliging. Via een veilige SSL-verbinding worden uw transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Deze veilige SSL-verbinding is te herkennen aan het ‘’groene slotje’’ in uw browser. U kunt betalen in onze webwinkel op de volgende manieren:

iDEAL (gratis en snel) 
U betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via uw eigen bank en we nemen uw bestelling direct in behandeling. De meest makkelijke en snelle methode dus!

Betalen op onze bankrekening (gratis)
U kunt uw betaling ook rechtstreeks overmaken naar ons bankrekeningnummer.
IBAN: NL15 RABO 0340 4366 11 (ten name van Pragmalux). Vermeld dan wel uw order- en factuurnummer bij de betaling en stuur ons bij voorkeur ook een melding van uw betaling via info@ledlichtdirect.nl. We nemen uw bestelling in behandeling zodra we uw betaling hebben ontvangen. Houd er wel rekening mee dat uw bestelling met deze betaalwijze vertraging van enkele dagen op kan lopen. 

Betalen op factuur als zakelijke klant (gratis)
Bedrijven en overheden kunnen bij ons achteraf betalen. Wij zullen hiervoor een kredietwaardigheidscheck doen en u vragen om een BTW nummer en een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 3 maanden) te sturen naar info@ledlichtdirect.nl. Achteraf betalen is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten.

Belgische klanten
Voor onze Belgische klanten bieden wij de extra betaalmethode Bancontact / Mister Cash aan. De grote Belgische banken zijn hierbij aangesloten. U betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via uw eigen bank en we nemen uw bestelling direct in behandeling. De meest makkelijke en snelle methode dus! 

ICP leveringen
Voor onze zakelijke Belgische klanten is het mogelijk om op ledlichtdirect.nl bestellingen te doen zonder hierover de Nederlandse BTW te betalen. Hiervoor hebben we uw Belgische BTW nummer nodig, welke u tijdens het afrekenen invult. Wij controleren volledig automatisch uw BTW nummer op geldigheid in het VIES-register om u een ICP levering (= BTW vrije levering) te doen. Voor offline facturen kunnen we uiteraard een BTW vrije factuur opmaken. Neem hiervoor contact op via info@ledlichtdirect.nl 
Indien uw betaling is mislukt om de een of andere reden, helpen we u graag telefonisch verder of via info@ledlichtdirect.nl.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


PRAGMALUX
✔ Ontdek onze productinnovaties en services
✔ Laat u inspireren door de laatste trends
✔ Blijf op de hoogte van beurs en evenementen

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen