Cookies vereist

Om deze functionaliteit te gebruiken zijn cookies vereist. Klik op "Alles accepteren" om door te gaan.

Alles accepteren
Inloggen
Offertelijst

Disclaimer

De informatie op de website Pragmalux.com is in zijn totaal met uiterste zorg samengesteld. Deze website, inclusief de volledige inhoud, in welke vorm dan ook, is eigendom van PDL Lighting Group B.V., handelend onder de naam Pragmalux.com, tenzij anders vermeld. Deze website inclusief totale inhoud daarvan is beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets op deze website of de inhoud daarvan mag worden verveelvoudigd, opgeslagen of verspreid, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande toestemming van Pragmalux.com

Hoewel wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de juiste samenstelling en het onderhoud van de op Pragmalux.com verstrekte informatie, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat en vrij van gebreken en/of virussen is. De informatie zoals opgenomen op Pragmalux.com is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Pragmalux.com garandeert voorts niet dat eventuele fouten, onjuistheden of onvolkomenheden in de gegevens of informatie op Pragmalux.com op de website hersteld zullen worden, dan wel virussen verholpen zullen worden. Pragmalux.com aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van, het vertrouwen op of handelingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie, tenzij er aan de zijde van Pragmalux.com sprake is van opzet of daarmee gelijk te stellen grove nalatigheid. Derhalve kan de op Pragmalux.com gepubliceerde informatie niet worden beschouwd als een financieel, fiscaal, juridisch of professioneel advies. 

De hyperlink, ofwel websites van derden waarnaar op Pragmalux.com wordt verwezen, worden niet door Pragmalux gemaakt, onderhouden of gecontroleerd. Pragmalux aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte websites. De op de website door de Pragmalux beschikbaar gestelde documentatie (waaronder als voorbeeld, bepaalde handleidingen, omschrijvingen, specificaties en al hetgeen daarmee verband houdt) is afkomstig van derden en niet van Pragmalux.com zelf. Bij twijfel kunt u ons benaderen per telefoon of info@Pragmalux.com. 

In geval u klachten heeft over de inhoud of functioneren van onze website, vragen wij u ons daarvan op de hoogte te stellen per e-mail. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@Pragmalux.com.

 

PRAGMALUX
✔ Ontdek onze productinnovaties en services
✔ Laat u inspireren door de laatste trends
✔ Blijf op de hoogte van beurs en evenementen

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen